onsdag 31. august 2011

Seniorturnering 9 hull, runde 9

..og vinneren som til slutt "dukket opp" etter 9 hull var Kåre Heim.
Dette ble i sannhet en dyvåt fornøyelse med meget vanskelige spilleforhold. Vadestøvler, sydvest og håv, hadde vært det rette idag...for de fleste, men dagens vinner stilte i sko og kortbukse, og tok seieren med imponerende 17 poeng.  (Var det vi andre som hadde feilt antrekk?)

Det er imponerende at 40 seniorer stiller til start og gjennomfører med stil under slike forhold. Varm kaffe og kaker smakte ekstra godt etter en slik "fornøyelse". Som ekstra premier idag, ble det trukket to hånduker på scorekortene og premiene ble øyeblikkelig tatt i bruk.

Denne runden var den nest siste tellende i Meland Senior Cup 9 hull. Vi har nå 16 stk. som har 90 poeng eller bedre.
Alle disse har 6 gjeldende turneringer og den siste runden om 14 dager kan benyttes til å skyve ut en dårligere runde. Det er derfor duket for store endringer helt til slutt.
I neste turnering setter vi de 4 beste i en "ball" fra hull nr. 1
De fire er i alfabetisk rekkefølge : Anders Bjørkheim, Magnvald Hjelvik, Trond Rosnes og Jan Torbjørnsen.

16

På bakgrunn av de rådende forhold under dagens turnering, ble det ikke foretatt hcp justeringer.

Førstkommende tirsdag 6.september kl. 09:50 har vi ny runde med 18 hulls turnering. Dette er nest siste turnering i Meland Senior Cup, 18 hull.

Vel møtt.

Golftur til Belek i Tyrkia 2012
Vi har i vår invitasjon til denne turen opplyst at vi har plass til 30 deltakere.